Behandelingen:

U kunt bij ons terecht voor een aromatische behandeling bij acute– of chronische klachten. Om u van uw klachten af te helpen of uw welbevinden te verhogen.
Klik hier voor het aanbod van behandelingen.

Klachten variërend van pijn, angst, huidproblemen, slapeloosheid, onrust, onzekerheid, infecties, griep, buik en/of darmklachten, schimmels, spierpijn, sport- of dansblessures.

Een aromatische behandeling kan ondersteunend werken bij chronische ziektes zoals: psoriasis, bij verschillende vormen van reuma, depressie, darmklachten, kanker, candidose, dermatitis, enz.

Natuurlijk zijn de massage ook los te boeken, bijvoorbeeld als u eens lekker wilt ontspannen of er gewoon aan toe bent na een drukke werkdag.

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse behandelingen. Klik op de link voor meer informatie over deze behandeling.

Download Prijslijst: download inschrijfformulier

Behandelingen zijn onderling te combineren.
Vraag naar de mogelijkheden info@aromasonja.nl

AromaSonja Massage


Een warmwaterkussenmassage

Een massage op een warmwaterkussen is een genot voor iedereen, in het bijzonder is deze techniek geschikt voor zwangere vrouwen en mensen die niet op de buik kunnen liggen of rugklachten hebben. Vooral ouderen en minder mobiele mensen voelen zich op hun gemak op het warmwaterkussen.
Een massage op het warmwaterkussen is een verademing voor een ieder die gespannen, emotioneel of moe is.


Een behandeling Aromatherapie

Een aromatische behandeling begint altijd met een intake gesprek van 60 minuten. Vanuit de intake kijken we samen wat er nodig is om uw klachten te verbeteren c.q. te verhelpen. Het opgestelde behandelplan is de leidraad om stapsgewijs aan uw klachten te kunnen werken.

De behandeling kan o.a. bestaan uit:

Verdamping van de Oliën.
Deel- of totaal massage.
Lig- of voetenbaden.
Kompressen, leem- of algenpakking.
Meditatie oefeningen.
Ontspanning- en bewegingstips.
Tips over voeding.
U krijgt tips en producten mee naar huis om de aromatische behandeling thuis voort te zetten.


Aromatische massage met gebruik van etherische oliŽn

Een heerlijke massage die je het gevoel geeft dat je één wordt met je lichaam. Het stimuleert ons zenuwstelsel. Fundamenteel voor onze geestelijke en sociale ontwikkeling. Het hoofd en de schedel worden in deze massage niet vergeten. Etherische oliën kunnen op allerlei manieren worden ingezet. Er kan worden gekeken naar seizoen gebonden oliën of  een eigen keuze maken uit de oliën waarmee gemasseerd wordt. Of laat je verrassen  door de gekozen oliën.


Een Sabaaydi massage met geurige kruidenstempels en een warme oliemassage

Een Sabaaydi-massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gestempeld. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Tumeric en kaffir limoen hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.

Daarop volgt een ontspannende warme oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale behandeling duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.
Een Sabaaydi massage:
brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, bij vasthouden van vocht en oedeem.
Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze Sabaaydi-massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.


Een leempakking voor de rug, armen en benen

De geneeskrachtige werking van leem is subliem. Voor de huid, organen en het afvoeren van afvalstoffen. Groene leem is de krachtigste leem die we kennen. Heel geschikt bij rugklachten. Vermengd met de vette plantenolie Calophyllum is deze pakking pijnstillend en ontslakkend. Veel water drinken na een pakking bevordert het ontslakkingsproces. Duur van de behandeling is 40 min.


Massage bij kanker

Als u diagnose kanker te horen krijgt stort de wereld in, een periode van onzekerheid en ziekenhuis bezoeken volgt op dit bericht. Tijdens deze bezoeken aan het ziekenhuis welke voornamelijk te maken hebben met behandelingen zoals chemotherapie en bestraling, blijken veel mensen behoefte te hebben aan een andere vorm van aanraken. De massages die ik geef zijn voornamelijk gericht op het welzijn van de persoon waarbij in eerste instantie wordt gekeken naar de conditie van het moment. Als aromatherapeut heb ik een keuze uit een groot assortiment van vette plantenoliŽn en etherische oliŽn die ontspanning bevorderen, pijn bestrijden en stress reduceren. Voor meer informatie zie ook:www.massagebijkanker.nl


Het voetenbad, buikkompres, en een buikmassage

Voeten Massage

Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen met obstipatieklachten, menstruatieklachten en onrustige darmen.  Na het heerlijk ontspannende voetenbad volgt een warm buikkompres met een etherische olie die de weg opent voor een zachte buikmassage. Duur van de behandeling is 30 min.